Bedekovčanska Udruga Mladih

Bedekovčanska Udruga Mladih

BUMA je neprofitna organizacija stvorena sa svrhom promicanja sadržajnog provođenja slobodnog vremena mladih u Bedekovčini te za stvaranje što boljih uvjeta za dostojanstven razvoj mladih u Bedekovčini.

Aktivnosti u kojima mlada osoba može sudjelovati kao volonter/ka: Skok u jesen = manifestacija sportko-zabavnog karaktera koja uključuje košarkaški i nogometni turnir, trail utrku, natjecanje u bacanju kugle, skok u dalj, igre za djecu te koncerte. Bedex Jam = događaj čija je svrha promoviranje i davanje platforme za izražavanje mladim i alternativnim bendovima (uvjet: godine 18+). Igračka jedna prijatelja vrijedna = humanitarna akcija kojom se, uoći Božića, djeci sumještana nižeg socioekonomskog statusa dijele pokloni + djeljenje kolača starijim sumještanima koji žive sami ili su nižeg socioekonomskog statusa. Traženje uskršnjih jaja na Bedekovčanskim jezerima = događaj namijenjen najmlađim sumještanima Općine Bedekovčina.

Zanimljive aktivnosti u kojima mlada osoba može sudjelovati: Pub kvizovi – osmišljavanje i realizacija humanitarnih pub kvizova, Krea(k)tivnost – program kreativnih i edukativnih radionica različite tematike, BUMIRANJE – program koji se sastoji od dvodnevnog planinarenja na Ivanščicu uz predstavljanje Erasmus+ radionica kako bi se mladi potaknuli na korištenje pogodnosti Erasmus+ programa (uvjet: biti član BUMA-e).

Više informacija vidi na https://www.facebook.com/BUMA.YCB/